Hoe het werkt

Extra hands-on expertise wanneer het jou uitkomt.

VA Executive – dé database voor Nederlands sprekende Virtual Assistants in de wereld

We leven in nieuwe tijden. Het nieuwe werken maakt dat werkplekken flexibeler worden. Als ze er nog zijn. Dat zorgt voor efficiënter werken. Dat doe je met een virtual assistant.

Even extra handjes nodig voor een grootschalig (eenmalig) project? Huur een virtual assistant in. Geen ruimte voor een extra bureau? Geen probleem. Een virtual assistant werkt volledig op afstand.

De virtual assistants in onze database staan graag voor je klaar. Stuk voor stuk rotten in hun vakgebied. Alleen met een ultieme match behalen wij beiden een fantastisch resultaat. Jij bepaalt in ieder geval wat je aan ondersteuning nodig hebt. Wij zijn je graag van dienst.

Wat kun je uitbesteden?

Daar kunnen wij kort in zijn: veel. De virtual assistants die bij onze database zijn aangesloten zijn van alle markten thuis. Voor elke klus kun jij als bedrijf een VA vinden.

Tijdelijk secretariële of administratieve ondersteuning nodig of op zoek naar een personal assistant op afstand? Die ga je vinden tussen onze VA’s. Geen eigen afdeling marketing & communciatie, maar toch wel graag zichtbaar zijn met jouw onderneming? Een virtual assistant kan je social media, nieuwsbrieven en zelfs je hele online marketing voor je overnemen.

Bij VA Executive vind je stuk voor stuk experts in hun vak. Creatieve doeners & denkers waar jouw afdeling en onderneming van groeit en die jouw bedrijf, dienst of merk verder helpen. Je wordt immers niet zomaar een virtual assistant.

Geen tijd?

Wij begrijpen als geen ander dat je het als ondernemer druk hebt. Dat de prioriteiten van je bedrijf anders liggen en je geen tijd hebt om door een database van virtual assistants te zoeken.

Ook hier hebben wij een oplossing voor. Zodat jij volledig ontlast bent. Hieronder hebben wij een aantal mogelijkheden voor je in kaart gebracht. Zo kun je ervoor kiezen zelf op zoek te gaan, een vacature uit te zetten of het volledig aan ons over te laten.

Als je voor de derde optie kiest, nemen wij alles voor je uit handen. Wij zorgen voor twee virtual assistants die met jou op gesprek gaan, plannen de afspraken in, stellen een contract op en kijken samen met jou na een maand of alles nog lekker loopt. Aan jou de keuze.

Small

49,00

49,00 for 1 job voor 30 dagen

plaats zelf 1 vacature
bewerk je vacature tussendoor
toegang gratis VA-Database
inzicht wie er op je vacature reageren/bekijken

 

Aan de slag

Medium

149,00

149,00 for 5 jobs voor 30 dagen

plaats 5 vacatures of klussen
laat je vacatures door ons redigeren
bewerk je vacatures tussendoor
toegang gratis VA-Database
e-mailsupport van ma-vrij
inzicht wie er op je vacature reageren/bekijken
e-mail naar VA’s die bij jouw zoekopdracht passen

Aan de slag

Large

0,00

0,00 for onbeperkt jobs voor 190 dagen

toegang gratis VA-Database
mail je vacature of klussen
laat je vacatures door ons redigeren
wij zoeken een VA die past bij jouw profiel
selecteren 2 VA’s die bij jou in gesprek gaan (telefonisch/Skype)
wij plannen de afspraak voor je in
je ontvangt een opgemaakt contract (volgens de regels van de Belastingdienst)
we nemen na 1 maand contact met je op om te zien of de match nog steeds klopt
e-mailsupport van ma-vrij
je bent volledig ontzorgd

 

Aan de slag

Heb je vragen over VA Executive?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Contact