Over VA Executive

Dé database voor Nederlands sprekende Virtual Assistants in de wereld.

Dé database voor
Nederlands sprekende
Virtual Assistants in de wereld

VA Executive heeft als missie het matchen van Virtual Assistants en bedrijven gemakkelijker te maken. Met onze jarenlange ervaring (Daniëlle was één van de eerste VA’s in Nederland) weten wij wat een een uitdaging het kan zijn als bedrijf om de juiste ondersteuning te vinden.

Met deze database willen het voor Virtual Assistants makkelijk(er) maken om opdrachten te vinden én bedrijven aan perfecte kandidaten te matchen. Wij stellen ons graag aan je voor.

Wie zitten er achter VA Executive?

Leuk je te leren kennen. Wij zijn Daniëlle Molenaar en Priscilla Smith en de oprichters van VA Executive. Wij geloven in de kracht van samenwerking en krachten bundelen. Door alle geweldige Nederlands sprekende Virtual Assistants van de wereld samen te brengen op één plek, zijn wij ervan overtuigd dat het maken van een perfecte match tussen bedrijf en VA gemakkelijker wordt.

Daniëlle Molenaar

Daniëlle Molenaar is een virtual assistant. Al sinds 1999. En vanaf 2010 via haar eigen onderneming, Virtual Efficiency. Daniëlle & haar team van 7 professionals, ondersteunen enthousiaste ondernemers en CEO’s. Onze klanten weten dat het delegeren van taken hen rust brengt. Zo kunnen zij zich met aandacht (en een gerust hart) richten op geld verdienen en de groei van hun bedrijf, zonder afgeleid te worden door saai werk dat nu eenmaal hoort bij het runnen van een bedrijf. Of online werkzaamheden afhandelen waar ze geen tijd en/of kennis van hebben.

Priscilla Smith

Priscilla is een virtual assistant specialiseerd in online marketing en woont in Rotterdam. Zij begon in 2015 als virtual assistant en haar werkzaamheden bestaan nu voornamelijk uit copywriting en online marketing.
Haar achtergrond is dan ook hoofdzakelijk marketing & communicatie. Begin 2016 ontstond bij haar het idee om een VA-database op te starten, maar door gebrek aan tijd kwam het er niet van. Samen met Daniëlle durft zij deze uitdaging wel aan. Priscilla: “Ik hoop dat we met deze site een plek kunnen bieden om bedrijven en VA’s perfect aan elkaar te matchen.”

Ben jij een virtual assistant?

En wil jij ook beter gevonden worden door bedrijven? Maak dan vandaag nog je profiel aan.

Profiel aanmaken