Ben jij een Virtual assistant?

Maak vandaag nog je profiel aan en wordt zichtbaar voor bedrijven.

Jouw profiel op VA Executive

Wil jij ook graag beter gevonden worden door potentiële opdrachtgevers? Maak dan een profiel aan bij VA Executive. Je profiel is en blijft gratis. Wel kun je binnenkort kiezen uit een betaald abonnement, met extra voordelen. Ook kun je straks in onze shop leuke en handige producten kopen. Zoals bijvoorbeeld de ‘Overeenkomst van Opdracht & Algemene Voorwaarden voor Virtual Assistants, freelance secretaresses en online ondernemers’.

Ook zullen er binnenkort andere fijne (en gewoon leuke!) producten in onze shop te koop zijn, vind je er handige downloads en korte one-hour-crash-courses. Zodat jij helemaal up-to-date bent.

We hebben je er graag bij!

Wij gaan voor jou aan de slag

Op dit moment hebben we al een database met meer dan 100 profielen. We hopen dat dit snel groter mag worden. VA-Executive wordt onder de aandacht gebracht bij bedrijven en wij werken aan onze vindbaarheid op Google. Dit is voor jou een groot voordeel. Als SEO-specialisten weten wij ook precies hoe we dit gaan aanpakken. En als wij worden gevonden, word jij vervolgens ook weer gevonden. Dat levert dan opdrachten op. Mooi toch? Hieronder kun je je profiel aanmaken en eventueel een CV uploaden. Je ontvangt een inlogcode voor je eigen account, zodat je er constant bij kunt om je profiel te updaten. Mooie nieuwe skill geleerd? Update dat dan in je profiel, zodat bedrijven kunnen zoeken op die skill. Vanuit je profiel kun je ook job-alert aanzetten. Dan ontvang je een e-mail met jobs die bij jouw profiel aansluiten.

Heb je vragen hierover? Stuur ons gerust een e-mail.

E-mail sturen

Daniëlle Molenaar

Daniëlle Molenaar is een virtual assistant. Al sinds 1999. En vanaf 2010 via haar eigen onderneming, Virtual Efficiency. Daniëlle & haar team van 7 professionals, ondersteunen enthousiaste ondernemers en CEO’s. Onze klanten weten dat het delegeren van taken hen rust brengt. Zo kunnen zij zich met aandacht (en een gerust hart) richten op geld verdienen en de groei van hun bedrijf, zonder afgeleid te worden door saai werk dat nu eenmaal hoort bij het runnen van een bedrijf. Of online werkzaamheden afhandelen waar ze geen tijd en/of kennis van hebben.

Priscilla Smith

Priscilla is een virtual assistant specialiseerd in online marketing en woont in Rotterdam. Zij begon in 2015 als virtual assistant en haar werkzaamheden bestaan nu voornamelijk uit copywriting en online marketing.
Haar achtergrond is dan ook hoofdzakelijk marketing & communicatie. Vorig jaar ontstond bij haar het idee om een VA-database op te starten, maar door gebrek aan tijd kwam het er niet van. Samen met Daniëlle durft zij deze uitdaging wel aan. Priscilla: “Ik hoop dat we met deze site een plek kunnen bieden om bedrijven en VA’s perfect aan elkaar te matchen.”

Ben jij een Virtual Assistant?

Meld je aan! Registreer nu en vul na je registratie je profiel in om op VA Executive te staan.
Heb je aanvullende vragen? Stuur ons dan gerust een e-mail.

Aanmelden